Mekanlardan
Posted in

Japon mutfağının en iyi adresi Miyako eylülde yeniden açılıyor

Posted in

İstanbul’un en gözde Japon restoranları arasında yer alan Miyako, sonbaharın müjdecisi Eylül ayı itibariyle siz değerli misafirlerini bekliyor. Miyako, Japonya haritası şeklinde düzenlenmiş bahçesi ve dekorasyonu ile kendinizi Japonya’da hissetmenizi sağlayan bir atmosfer sunuyor.

En taze, en lezzetli sushiler ve sashimiler, size özel hazırlanan tepenyaki keyfi ve Japon yemek zevkini yaşayabileceğiniz özel yemek odası Tatami ile Miyako, Japon mutfağının geleneksel lezzetlerini ayağınıza getiriyor.

Taze günlük deniz mahsullerinden hazırlanan zengin mönüsüyle Sushi Bar’da, “Nigiri Sushi” ve kurutulmuş yosuna sarılmış “Maki” çeşitleri anında konukların önünde hazırlanıp servis ediliyor. A La Carte bölümünde; özel Japon yemekleri Sukiyaki ve Shabu shabu masalar üzerinde bulunan özel ocaklarda pişiriliyor. Tüm yemekler gözlerinizin önünde hazırlanıyor ve kimono giyen servis elemanları tarafından sunuluyor.

Deniz ürünleri, et ve tavuktan oluşan mönüler, altı kişilik sac ızgaralardan meydana gelen masalarda aşçılar tarafından pişirilip servis edilen Teppan-yaki Miyako’daki keyifli seçeneklerden bir tanesi.

Miyako Restoran, Pazartesi günü hariç 19:00-23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Kaynak: Food in Life Gastronomi Yayınları