FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Galata Kulesi’nde tarih kokan restoran: Wisteria

Posted in

Wisteria, Galata Kulesi’nin hemen alt sokağında, adından da anlaşılabildiği üzere bahçesi mor salkımlı sarmaşıklarla bezeli tarih kokan bir restoran olarak kapılarını açtı. Galata’nın renkli tarihinden izler taşıyan Wisteria, eski bir papaz okulunun restore edilmesiyle çok şık ve keyifli bir mekana dönüştürüldü. Özellikle bahar aylarında bahçesindeki mor salkımlarıyla romantik akşam yemeklerine ev sahipliği yaparken, restaurantın iç bölümünde büyük salonda ise Fransız tarzı gösterişli yemek masalarında yüksek şamdanlı mumların ışığında aynı romantizmi yakalayabilirsiniz.

Wisteria kapılarını sabah 08:00’de açıyor. Kahvaltı için geleneksel kahvaltı mönüleri ve özel Wisteria brunchları ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Yılın Altın Şefi seçilen Şef Turgut Ay’ın lezzetli ellerinden çıkan, Dünya mutfağından özel lezzetler -Asya Füzyon Mutfağı’ndan Taze Baharatlı Fırında Minekop Madalyon ve Lemmon Grasse Parfe; Fransız Mutfağı’ndan Beluga Havyarlı Deniz Levreği Izgara; İngiliz Mutfağından Dana Beykına Sarılı Tavuk But; Arjantin usulü zengin Steak Mönü; Modern Türk Mutfağından Çikolata Terin Tabanlı Balkabaklı Muss- sizleri bekleyen lezzetli yemeklerimizden en iddalı olanları..Cafemizde 5 Çayı saatinde de günün yorgunluğunu atmak isteyenlere yardımcı olacak günlük yapılan kek, kurabiye çeşitlerimiz tadı damağınızda kalacak hoş akşam üstü sohbetlerinizi keyiflendiriyor.

Hafta içi her gün Mehmet Muhlis Uzel ile canlı piano dinletisi; Cuma ve Cumartesi akşamları Suna Yıldızoğlu ve Joe Sebastian ile geçmişten günümüze jazz-blues performansı sunmaktayız.

Mor salkımlarla örtülen bahçemiz, kışın sizleri bugünden alıp başka bir zamana taşıyacak Büyük Salon’umuz; Farklı yüzyılların ve farklı kültürlerin birleşimi Wisteria’ya davet ediyoruz sizi. Bu, eşsiz mekanda sizin de büyünüzden bir esinti kalsın istiyoruz.