Mutfak Keyfi
Posted in

2012 Uluslararası “iF Product design award” jürisince BergHOFF’a 3 ödül birden

Posted in

BergHOFF dünyanın en prestijli uluslararası tasarım yarışmasındaki jüriyi, Zeno Meyvelik, Neo 5 katlı Tencere Serisi ve Neo Kesme Tahtası ile etkileyerek, 2012 iF Ürün Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu. Birbirinden etkileyici tasarımlar ve ileri teknoloji ile üretilen BergHOFF marka mutfak ürünleri yelpazesinde bir çok çarpıcı ürün yer alıyor.

Tasarım ödüllü BergHOFF Neo 5 katlı Tencere Serisi, yiyeceklerin fazla pişip besin değerini kaybetmelerine engel olan buhar valfi ile yemeklerinizin daha sağlılıklı pişmesini sağlıyor. Tencereyi mühürleyen kapak sayesinde, yemeğiniz doğal aromasını kaybetmeden lezzetli pişiyor. Neo 5 katlı Tencere Serisi, yiyeceklerinizin yağ emilimini azaltma özelliği ile de ödülünün hakkını veriyor.

Çevre dostu olan bambudan üretilmiş tasarım ödüllü BergHOFF Neo Kesme Tahtası, dayanıklılığı, hijyenik oluşu ve ergonomik yapısı ile mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Fonksiyonel yapısı ile hem meyve kasesi hemde çerezlik olarak kullanılabilen BergHOFF Zeno Meyvelik, dekoratif, parlak dış yüzeyi tabaktaki meyveleri hoş ve keyifli bir görünüm ile yansıtıyor.

Birçok uluslararası tasarım ödülü sahibi BergHOFF mutfak ürünleri, ürün çeşitliliği, tasarımları, şıklığı ve fonksiyonelliği ile bayanların öncelikli tercihi oluyor. BergHOFF mutfak ürünleri, zerafeti ile göz dolduruyor.

www.berghoff.com.tr