FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

The Hunger tutkusu tartışılmaz, paylaşılır

The Hunger tutkusu tartışılmaz, paylaşılır! Eveeet bazı yerler vardır. Tartışılmaz, paylaşılır. The Hunger’da bunlardan en ayrıcalıklısı. Mekanın sımsıcak havası bu kış aylarında sizin vazgeçilmeziniz oluyor. Tabii lezzetleri ve sunumları da bir o kadar tutku dolu.

The Hunger; Dünya mutfağından farklı lezzetleri sizlerle buluşturarak akılda kalan, unutulmayan tatlara mönüsünde yer veriyor.

The Hunger’da; sabahın neşesi kahvaltısı, ekmeğine sığmayan lezzetli sandviçleri, the Hunger mönüsünü şenlendiren, Thai Usulü Karabiberli Bonfile, Cafe de Paris Soslu Antrikot, Newyork Steak, yeşillikler içinde salatanın dayanılmaz cazibesi, şahane burgerler, ev yapımı nefis makarnalar, sımsıkı sarılmış wrap’ler ve dolu dolu mönüsü ile sizi doyuruyor.

the Hunger’da, damak zevki ve konforunuz ön planda.

Minimalist şıklığı yansıtan, sade ve zarif çizgilerin hakim olduğu, dekorasyonunda; dinamik havası ile sizleri büyüleyen the Hunger, Gayrettepe, Ataköy, Galleria AVM, Atakent ArenaPark AVM, Caddebostan, Bodrum Midtown AVM. ve çok yakında Esenyurt Akbatı AVM.’de size daha da yakın. Üstelik; sabah kahvaltınızdan, gece saat 01:30’a kadar hizmetinizde…

Comments are closed.