Balık Restoranları

Fish Restoran

FISH, İstanbul’un Bebek semtinde, deniz ürünleri ve balık keyfini modern ve zarif bir çizgiyle sunan, 360 Entertainment Group bünyesindeki en yeni mekan. Eşsiz Boğaz manzarasına sahip terası ve şık iç mekanıyla dikkat çeken FISH, geleneksel Türk “rakı balık” kültürüne modern bir dokunuş katıyor. Yenilikçi meze seçenekleri, taze deniz ürünleri ve özel tatlılarıyla FISH, balık restoranları arasında fark yaratmayı hedefliyor.

Otantik bir balık pazarı atmosferi sunan mekanın dekorasyonu, Uras X Dilekci imzası taşıyor. Geleneksel Türk mezelerinin yanı sıra, Türk mutfağından ilham alınarak hazırlanan yaratıcı meze menüsüyle sofistik ve şaşırtıcı tatlar vaat ediyor. Ana yemek olarak, mevsimin en taze balıklarının yanı sıra, dünya mutfağından seçme deniz ürünleri “FISH Spesiyaliteleri” ile menü çeşitliliğini artırıyor. Ünlü şef Mike Norman’ın yaratıcılığıyla hazırlanan bu özel yemekler, mekana özgü bir tat deneyimi sunuyor.

FISH, sıcak lokma ve baklava gibi Türk mutfağının klasik tatlılarını yenilikçi sunumlarla sunarak, misafirlerini yeni lezzetler keşfetmeye davet ediyor. Karpuz görüntüsündeki “Dondurma Helva Bomba” ya da “Krokanlı Çikolata Sufle” gibi tatlı seçenekleri, yemek ziyafetinizi tatlı bir finalle taçlandırıyor.

Comments are closed.