Mekanlardan
Posted in

Efsanevi ”Steak & Lobster” Restaurantı “Frederic’s” W İstanbul’da

Posted in

Uzun bir aradan sonra bu kez kapılarını W İstanbul’da açan ”Steak&Lobster” restaurantı “Frederic’s”, havyardan ıstakoza uzanan muhteşem menüsü ve özel dekorasyonu ile yeni hayranlar yaratmaya geliyor!Yarattığı hayran kitlesi tarafından yıllarca büyük ilgi gören, İstanbul’un ilk ve tek “Steak&Lobster” restaurantı Frederic’s 6 yıllık aradan sonra şimdi konuklarının karşısına W İstanbul’da çıkıyor!

Adını ortakların yakın dostu olan Frederic Zoupanos’tan alan Frederic’s, başarılı işletmeci Emre Ergani ve restaurantın aynı zamanda Executive Chef’i Tolga Atalay tarafından tekrar hayata geçirilerek W İstanbul’da hayat buluyor. İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini, keyfini içinde barındıran W Fenomeni’nin Avrupa başkenti W İstanbul’a yepyeni bir soluk getiren Frederic’s, bordo ve toprak tonlarının ağırlıkta olduğu modern dekorasyonu, sıcak ve samimi ortamı, her damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli, hiçbir yerde bulamayacağınız yemekleri ve geniş şarap kavıyla öğle ve akşam yemeklerinin en keyifli adresi olacak. Frederic’s’in ortağı ve Executive Chef’i Tolga Atalay öncülüğünde hazırlanan mönü, enfes tatları ve lüks alternatifleri ustaca bir ahenkle bir arada sunarak ilginç, bir o kadarda cezp edici zevkleri içinde barındırıyor.

Ünlü şef Tolga Atalay’ın ince ustalığını yansıtan ve sadece Frederic’s’in menüsünde bulunan lüks havyarlar, farklı sos seçenekleriyle kişiye özel hazırlanan en iyi kaliteli etler ve birbirinden lezzetli deniz mahsullü makarna ve pizza çeşitleri damaklarda unutulmayacak tatlar bırakırken, aynı zamanda restaurantın girişinde bulunan 2 metrelik dev akvaryumdan seçeceğiniz özel Boston Maine ıstakozlarının da tadına varabileceksiniz.

Ünlü mimar Mustafa Toner imzalı rahat ve şık dekorasyonu, farklı tarzı, sıcak ambiyansı ve her zevke hitap eden lezzetleri ile şehre yepyeni bir soluk getiren Frederic’s sevdiklerinizle yenilecek öğle ve akşam yemeklerinin gözdesi olacak!