Mekanlardan
Posted in

Cipriani’den çok özel trüf menüsü

Levent’te iş dünyasının kalbinde, The Istanbul EDITION’ın girişinde hizmet veren Cipriani yeni sezona birbirinden lezzetli alternatiflerle girdi.

Öğle ve akşam yemeği servisi sunan Cipriani yeni sezona özel oluşturulan trüf menüsüyle, vazgeçilmez klasikleşen lezzetlerin yanı sıra, yoğun tadı ve aromasıyla; farklı tatlar arayan misafirlerini, nadir bulunan Alba trüfü ile yapılan çok özel lezzetleri keşfetmeye davet ediyor.

Cipriani’nin terası ve bölümlere ayrılabilen özel alanları; öğle ve akşam iş yemekleri, akşam üstü iş çıkışı aperatifleri için tercih edildiği kadar, aile yemekleri, romantik yemekler ve çeşitli büyüklükteki davetler için de tercih ediliyor.

Misafirlerini seçkin bir atmosferde klasikleşen lezzetlerle ağırlamayı tercih eden kişilerin, keyifli ve verimli iş yemekleri için tercih edebileceği Cipriani dingin ve sofistike bir ortam sunuyor, iş stresinden uzaklaşmaya olanak tanıyor.

Deneyimli şefi Domenico Tonin’in usta ellerinde misafirlerine sonhabar kış sezonunda Levent’te The Istanbul EDITION’da, yaz sezonunda da Bodrum Yalıkavak’ta Palmarina Bodrum’da hizmet veren Cipriani, benzersiz İtalyan lezzetleri arasına yenilerini eklemeye devam ediyor. İtalya’nın Torino şehrine bir saat uzaklıktaki Alba trüfü kullanılarak oluşturulan birbirinden özel tarifler, ziyaretçilerine adeta festival yaşatıyor. Alba, beyaz trüf mantarının dünyadaki en önemli merkezi olarak kabul ediliyor.

Cipriani Restoranlarının Tecrübeli Şefi Domenico Tonin’den özel trüf menusu
İtalyan şef Domenico Tonin’in Alba beyaz trüfü ile hazırladığı menusunden sezon için tavsiyeleri; arasında Alba yöresi Beyaz Trüf Mantarı ile hazırlanan Cipriani usulü, Beyaz Trüf Mantarlı Dana Carpaccio, Parmesanlı, Beyaz Trüf Mantarlı Risotto, Cipriani usulü Beyaz Trüf Mantarlı Steak Tartar, Valdostana usulü Patates Püresi ve Beyaz Trüf Mantarlı İnce Dilimlenmiş Dana Bonfile, Beyaz Trüf Mantarlı Izgara Dilimlenmiş Dallas Steak menüde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor. Tel: 0212 317 77 87 Adres: Buyukdere Cad. No:2/1 Levent-Beşiktaş