FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Cipriani İstanbul’a Merhaba Diyor

Posted in

Daha açılmadan gündeme gelen New York’un ünlü restoranı Cipriani, nihayet açılıyor. Cipriani, çarşamba günü özel bir davetle servis vermeye başlayacak. New York’un ünlü restoranı Cipriani daha açılmadan İstanbul’un gündemine oturmuştu. Cipriani, uzun süren bir hazırlıktan sonra Mübariz Mansimov’un Levent’teki The Edition Hotel’inin giriş katında bu çarşamba açılıyor. 190 kişilik Cipriani’nin tüm Türk ekibi NewYork’ta iki haftalık bir eğitime tabii tutuldu. Bakalım Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un getirttiği Cipriani, Papermoon’un tahtını sallayabilecek mi? Bu arada Billionaire Club ise ocak ayının ikinci yarısında otelin roof katında hizmet verecek.

W Otel gün yüzüne çıktı
Emre Ergani’nin W Otel’deki yeni mekanları Mustafa Toner’in tasarımıyla gün yüzüne çıktı. Açılış gününü Absolut’un partisiyle birleştiren Ergani, neredeyse İstanbul’un tüm elitlerini bir araya getirmişti. Partiye katılanların büyük bölümü otelin terasını tercih edince, adım atacak yer kalmadı. Açılıştan hemen sonra Ergani’yle karşılaştım. Lounge’un daha çok gece ağırlıklı bir yer olduğunu söyledi. Oteldeki diğer iki işletmeden biri olan Frederic’s ise Tolga Atalay’ın yönetiminde özenle seçilmiş ıstakoz yemekleri servis ediyor. Süzer Plaza’da başarıyı yakalayamayan Atalay, W Otel’de Frederics’i canladırmayı başarmış. Son kuşak Çapa’nın Minyon’u şimdilik Çapa orijinli olduğu için epey ilgi görüyor. Emre Çapa, Minyon’la birlikte hem işletmecilik hem de şeflik yapıyor.

Çapa, geçen günlerde basına “Sortie, Reina ve Anjelique’e gitmem, amcam İzzet Çapa’nın mekanlarına uğramam diyerek” açıklama yapmış. Başarı diğer mekanları küçümseyerek gelmez. Önce kendi başarını yakalayacaksın. Sonra diğer işletmeler hakkında yorum yapma hakkına sahip olacaksın. Daha yolun başındaki Çapa’ya daha düşünerek konuşmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Kaynak: Milliyet Cadde / Ersin Süzer

Comments are closed.