Keşif
Posted in

Elite World Hotels & Resorts’ta Lezzet Dolu Bir Ramazan

Posted in

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, Ramazan ayı boyunca misafirlerine özel bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Grubun İstanbul’daki otellerinde yer alan The Brasserie ve The Grill‘lerde set menüler, Van ve Sapanca‘daki otellerinde ise A La Carte seçeneklerle misafirlerini bekliyor.

Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak amacıyla hazırlanan set menüler ile A La Carte seçenekler, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini misafirlerle buluşturacak. Grubun kendi restoran markası The Grill ile The Brassie, Elite World şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerle iftar ve sahurun buluşma noktası olacak. Zincirin Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres, Elite World İstanbul Florya‘da bulunan The Grill restoranları ile Elite World İstanbul Taksim‘de yer alan The Brasserie‘de iftar ve sahurda set menüler misafirlere sunulacak. Elite World Grand Sapanca ve Elite World Van‘da ise misafirler A La Carte seçenekleriyle eşsiz lezzetleri tadabilecek.

Grup Rezervasyonları ve Fasıl Hizmeti:

Otel dışından bireysel rezervasyonlar haricinde kurumsal grup rezervasyonları da Ramazan boyunca kabul edilecek. 10 kişinin üzerindeki grup rezervasyonlarında fasıl hizmeti de sunulacak.

Zengin İftar Menüleri:

İftar menüsü sunan Elite World otellerinde zengin iftariyelik tabağı ile başlangıç yapılırken, çorba ve ara sıcakların ardından ana yemek ve Ramazan’a özel bir tatlıya yer veriliyor. İftariyelik tabaklarında hurmadan peynir, zeytine, tahin helvasından kuru meyvelere kadar 10’u aşkın lezzet yer alıyor. Ana yemek seçeneklerinde ise misafirler ızgara tavuktan ızgara ete, Ali Nazik’ten Hünkar Beğendi’ye zengin seçenekler arasından seçim yapabiliyor. Tatlılarda ise Ramazan ayının favori tatlıları misafirleri bekliyor.

Detaylı bilgi için: https://www.eliteworldhotels.com.tr/home/EN

Elite World Hotels & Resorts Hakkında:

  • Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden biri.
  • 50 yıla yakın konaklama deneyimi.
  • 4 markası ve 11 oteli ile Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında faaliyet gösteriyor.
  • Elite World Grand, Elite World, Elite World Comfy ve Elite World GO markaları ile farklı konaklama seçenekleri sunuyor.