Mekanlardan
Posted in

Aşkta kazanın!

Posted in

Taksim Cartoon Otel Roof’unda yer alan, Evita Arjantin Restaurant, 14 Şubat Sevgililer Günün‘de unutulmaz ve romantik bir akşam yemeği keyfini yaşatıyor.

Evita Arjantin Restaurant, aşkın doruklarda yaşandığı Sevgililer Günü’nde sizlere özel Lezzetli Aşk isimli, muhteşem bir mönü hazırladı. Şampanya ve Çikolatalı Çilekler ile başlayan bu özel mönü, Somon Füme Salatası, İstiridye Soslu Çıtır Jumbo Karides, Avokado Salsalı Sebzeli Börek ve Spesiyal Soslu Dana Pirzola ile devam ediyor. Ana yemeğin ardından Tiramisu ile tamamlanan Lezzetli Aşk mönüsü, aşkın lezzetini damaklarınızda hissettirecek.

Bu özel gecenin romantizmi mum ışığında DJ. Arman ZADUR’un muhteşem performansı ile tüm zamanların en çok beğenilen aşk şarkıları eşliğinde devam edecek.

Bu romantik akşam yemeğinin ardından, geceye Cartoon Hotel’de devam etmek isteyenler için hazırlanan Konaklama Paketi seçeneği de bulunuyor.

Sevgililer Günü yemeği limitsiz yerli içki ile iki kişi 300,00 TL (KDV dahil)

Sevgililer Günü akşam yemeği ve Cartoon Hotel’de bir gecelik konaklama ve Sevgililer Günü Brunch paketi iki kişi için 450,00 TL (KDV dahil)