FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Risotto’nun sırrı: Acquerello Carnaroli Superfino

Risotto pirinci, ister deniz ürünleri ile isterseniz sebze ile yapılan tüm soslara en çok yakışan pirinç çeşidi. Seçkin restoranlarda beğeni kazanan risotto’ların sırrı, Ekol Gıda’nın Türkiye’ye getirdiği Acquerello markasında saklı.

Gurmelerin ve şeflerin en sevdiği marka olan Acquerello Carnaroli Superfino, dünyanın en iyi pirinci kabul ediliyor. Lezzeti damakta kalan bu pirinç, risotto’nuzun her zaman mükemmel olmasını sağlıyor. Acquerello Carnaroli Superfino, sosu en iyi absorbe eden pirinç çeşidi. Doğaya saygılı biçimde tarladan toplanan ürünün doğrudan yerinde paketlenmesiyle hazırlanan pirinç, özel vakumlu poşetlerinde farklı gramajlarla satışa sunuluyor.

Acquerello’yu özellikli bir ürüne dönüştüren ise pirincin işlenme biçimi. Vercelli bölgesindeki Colombara Çiftliği’nde yaşayan Rondolino Ailesi’nin organik olarak yetiştirdiği pirinç, 1 yıl boyunca dinlendiriliyor ve geleneksel makinelerle işleniyor. Acquerello Carnaroli Superfino’nun farkı, paketini açtığınızda kokusundan bile belli oluyor. Aromasının güçlü olmasının yanı sıra taneleri, sıradan pirinçler gibi parlak değil. Pişirmek için normal risotto’ya gerekenden biraz daha fazla su kullanmak gerekiyor, ama sonuç mükemmel. İyi gıdaya büyük önem veren Jamie Oliver‘ın Acquerello’yu tercih etmesi hiç de tesadüf değil.

Acquerello Carnaroli Superfino satın almak isterseniz Ekol Gıda ile görüşebilirsiniz. www.ekolfood.com.tr

One Reply to “Risotto’nun sırrı: Acquerello Carnaroli Superfino”

  1. Engin Ozger

    “Risotto pirinci, ister deniz ürünleri ile isterseniz sebze ile yapılan tüm soslara en çok yakışan pirinç çeşidi.” cümlesi risotto adında bir pirinç çeşidi olduğunu, bunun da deniz ürünlü ve sebzeli “soslarla” en iyi giden pirinç çeşidi olduğunu iddia eden epey yanlış bir cümle olmamış mı? Neticede risotto isterseniz osmancık pirincinden bile yapabileceğiniz, ve bir “sos” ile servis edildiğine de pek rastlanılmamış bir “yemek” değil midir esasında?

Comments are closed.