FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Zargana Restaurant’dan Karadeniz usulü sabah kahvaltısı

Posted in

Ankara Zargana Balık Restaurant yaza Karadeniz usulü Sabah Kahvaltısı ile merhaba diyor. Baharın gelmesi ile işletmeler bahçelerini müşterine açarken Zargana Et balık Restaurant her Pazar oluşturduğu otantik Karadeniz kahvaltısı ile farklı bir damak tadını müşterilerine sunuyor.

Özel VİP odaları, ferah bahçesi ve kaliteden taviz vermeden uygun fiyat politikası ile müşterilerini ağırlayan Zargana Restaurant güler yüzlü personeli ve lezzet konusunda iddialı oldukları menüleri ile Ankaralıları ağırlıyor.

Baharı özel menüler hazırlayarak karşılayan Zargana Balık Restaurant Halkla İlişkiler ve Tanıtım sorumlusu Beril Çuhadaroğlu yazın en sağlıklı ve hafif yiyecekler arasında yer alan Balık konusunda iddialı olduklarını ifade ederken; “ Zargana Et Balık Restaurant olarak hizmet sektöründe yılların verdiği deniyim, Güleryüz ve kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda “Sağlık için Balık” sloganı ile müşterimizi ağırlamaktan şeref duyuyoruz.

Kış günlerini eğlenceli fasıl programımız ile kapatırken yaz için Özel Et ve Balık menüleri oluşturduk. Hafta sonu tatilinde aileleri ile bir araya gelmek isteyen müşterilerimiz için Karadeniz‘e lezzetlerini Başkent’e taşıyarak otantik zengin bir kahvaltı menüsü hazırladık. Karadeniz’e özel mıhlama ve kuymak ile zenginleştirdiğimiz menümüz tanıtım amacı ile 15’Tl ye başkentlilerin beğenisine sunuyoruz. Yaza özel hazırladığımız Et, tavuk ve balık’ın usta ellerle sunumunu sizlere tanıtmak üzere lezzet tutkunlarını Zargana Restaurant’ta ağırlamak üzere bekliyoruz. Restaurantımızı müşterilerimiz dilerse panoramik olarak www.zarganabalikcisi.com adresinden gezebilir (0312)4466061 no’lu telefondan rezervasyonlarını yaptırabilirler.”dedi.

Yaza özel dinletiler ve bahçe programları hazırlayan Zargana Restaurant Özel VİP odaları ve Lezzet, sunum farklılığı ile kaliteli ve sağlıklı hizmet adıyla kendini özdeşleştiriyor.