FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Yenilenen mekanı ve menüsüyle Sardunya Karaköy Yalı

Boğaz’a sıfır konumuyla olağanüstü bir manzaraya sahip olan Sardunya Karaköy Yalı, dekorasyon, mutfak ve servis anlayışı ile günün trendlerine göre tepeden tırnağa yenilendi.

Geniş terası şık bir bar ile zenginleştirilmiş
Sade renklerin ve gösterişten uzak bir tasarım tarzının egemen olduğu mekan, misafirlerini sardunya çiçekleri ile karşılıyor. Yalı’nın geniş terası şık bir bar ile zenginleştirilerek, en soğuk havalarda bile içinizi ısıtacak modern bir sistemle donatılmış.

Yeni Sardunya Karaköy Yalı’nın konseptindeki en önemli yenilik fiyat kalite dengesiyle ilgili. Menü, kalite ve lezzetten ödün vermeden, asgari kâr limitleri içinde yeniden fiyatlandırılmış.

Aynı titiz uygulamayı içki listelerinde de görebilirsiniz. Menüye yeni eklenen kırmızı ve beyaz şarap seçenekleri ile zengin bir liste oluşturulmuş. Yeni menüde rakı sevenlerin de birçok seçeneği bulunuyor. En az 15 farklı rakı çeşidi arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Yükselen trend bira
Sardunya Karaköy Yalı’da çoğunluğu ithal olan 15 çeşit biradan oluşan menü dikkat çekiyor. Yeni menüde ale, lager ve buğday birası seçenekleriyle uyumlu bar atıştırmalıkları da yer alıyor.

Sezonun favori balıkları menüde
Sardunya Karaköy Yalı’nın yenilenen mutfağında, Marmara’nın balık çeşitleri her zamanki önemli yerini koruyor. Lüfer, palamut ve özellikle mısır ekmeği ile servis edilen hamsi, sezonun favorilerinden. Tahinli dondurma üstünde Trabzon tepsi helvası ise, balık keyfini ikiye katlayacak bir spesiyalite.

Mezesiz olmaz diyenlere
Zeytin soslu fava, patlıcan salatası ile doldurulmuş köz kapya biber, yoğurtlu cevizli kabak ve buğdaylı muhammara mekanın favorileri arasında yer alıyor.

Kırmızı et sevenler de unutulmamış
Kök sebzeler, yeşil elma ile birlikte buharda pişirme tekniğiyle hazırlanan kuzu but ve dana kaburga menünün farklı ve unutulmaz lezzetlerinden.

Sardunya Karaköy’ü keşfetmelisiniz
Sardunya Karaköy Yalı; yeni konsepti ile misafirlerini, lezzet ve manzaranın buluştuğu Tophane Rıhtımı’ndaki adresine bekliyor.