Mekanlardan
Posted in

Ustasından çıtır çıtır kebaplar…

Posted in

Çıtır Usta pidelerindeki iddiasını kebaplarında da sürdürüyor. Konuklarına lezzetli kebaplar hazırlayan Çıtır Usta’da beyti çeşitlerinden Sadrazam Sofrası’na ve spesiyal kebaplara kadar birçok nefis tat bulunuyor…

Dünyanın en çok bilinen mutfaklarından birisi olan Türk Mutfağı’nın en lezzetli seçenekleri arasında lezzet yolculuğu Çıtır Usta’larda… Pidede lezzetini kanıtlayan Çıtır Usta, geleneksel Türk Mutfağı’nın yegane lezzeti kebapta da oldukça iddialı. Yedikçe fazlasını isteten, kokusuyla tokken acıktıran kebaplar, türlü türlü halleriyle Çıtır Usta’da tadına doyulmayan lezzetlere dönüşüyor.

Ben kebabı çıtır çıtır yerim” diyenlere özel baharatların bulunmaz lezzetiyle Acılı ve Acısız Çıtır Kebabı, yoğurtsuz yapamayanlara içinde Çıtır Kebabı ile Lokma Kebabı, “Buram buram Gaziantep koksun” diyene yöresinin közde patlıcanı ve yumuşacık etiyle hazırlanmış Ali Nazik Kebabı, Adana’nın meşhurunu isteyenlere Sarma Beyti, saraylara layık sofralar için Sadrazam Sofrası gibi daha birçok leziz çeşit Çıtır Usta’nın menüsünden akla gelenlerden.

Çıtır Usta, zengin yemek haznesiyle, sınırlı alternatifler içerisinden seçim yapmakta zorlananların imdadına yetişiyor. Üstelik her geçen gün büyüyen şube ağıyla her yere ulaşıyor. Marka, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne ve Zonguldak’ta bulunan 35 lezzet durağında yeni yolcularını bekliyor.

One Reply to “Ustasından çıtır çıtır kebaplar…”

  1. mert gulok

    icerisinden firca teli cikan iskenderi geri verdigimde hicbir pismanlik hissi duymayan serviscileriyle,hesap odeme esnasinda ‘bir kıllı iskender bir de ice tea’ dedigimde istifini bozmayip ucretini ceken bir kasiyer ve de kasadaki kisinin sef garsona ‘icinden ne cikmisti?’ sorusuna ‘firca teli yeaaa’ diyerek pismisligi tavana vurduran bir anlayisa/calisanlara ve fütursuzluga sahip yemek yaptigini zanneden cakma yemekciler.restoran demiyorum lâkin restoranlara hakaret addedilmemesi gerekli.

    Mumkunse kosar adim kacin.hata olabilir fakat telafi icin hicbir ama hicbir insiyatif almayan,musteri memnuniyetini onemsemeyen bir firma bangir bangir bayilik dagitiyorum diyorsa vah bizim halimize.

Comments are closed.