Mekanlardan
Posted in

Tuti Restaurant’ta Türk ve dünya mutfağı lezzetleri

Tuti Restaurant, Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, seçkin şarapları ve merkezi konumuyla Taksim’in lezzet durağı olmaya devam ediyor.

Ödüllü ünlü Executive Şef Rudolf Van Nunen’in eşsiz sunumu ve özel tatlarıyla gerçek bir yemek şöleni merkezi olan Tuti Restaurant, menüsünde farklı mutfaklardan en özel tatlara yer veriyor.

Ünlü mimar Dan Kwan’ın yorumuyla yenilenen Tuti Restaurant, kahverengi-mavi tonlarının kullanıldığı yeni atmosferiyle yemeği sanata dönüştürüyor. Şık ve kaliteli ambiyansıyla vazgeçilmez tatların mekânı Tuti Restaurant, iki adet 8 kişilik özel yemek odası ile mini yemek davetleriniz için de seçenek sunuyor.

Tüm gün hizmet veren Tuti Restaurant menüsünde; The Marmara Taksim’in kendine özgü dönerinin yanı sıra enfes sunumuyla baş döndüren Dana Etli Gulaş Çorbası, tadı damağınızda kalacak fesleğenli domates sosu ve İtalyan parmesan peyniri ile Paccheri Makarna, Türk mutfağının birbirinden eşsiz tatlılarından Ayva Tatlısı, Kireçte Balkabağı ve Kaymaklı Baklavayı buluşturan Türk Tatlı Tabağı ile gurme tadında pek çok lezzet seçeneğini misafirlerine sunuyor. Yemeğin ardından gün batımı manzarası eşliğinde içkisini yudumlamak isteyen misafirler Tuti Restaurant’ın terasında keyifli anlar yaşıyor.

Fransız, Hollanda, Alman, İngiliz, Türk, Endonezya ve Cajun mutfakları konusunda engin tecrübeye sahip olan ödüllü Şef Rudolf Van Nunen, dünyanın en ünlü otel ve restoranlarında edindiği benzersiz mutfak deneyimini The Marmara Taksim’in misafirlerine sunuyor.