Mekanlardan
Posted in

Suadiye’de bir İtalyan: La Mia Luce

İstanbul’un en lezzetli ve iddialı İtalyan restoranlarının başında gelen La Mia Luce, tanınmış işletmeci Erol Usta’nın da ortaklığıyla şehrin merkezinde konumlanan ancak gürültüden ve karmaşadan uzak, seçkin ve sofistike bir lezzet üssü.

2012 yılında Suadiye Restaurant Park bölgesinde misafirlerine kapılarını açan La Mia Luce, İtalyan mutfağıyla hizmet veren Anadolu yakasının en şık ve leziz restoranlarından biri. Bu atmosferin yaratıcısı Erol Usta’nın ortaklığıyla parıldayan mekan, kısa sürede Türkiye’nin sayılı lüks ve başarılı İtalyan restoranlarından birisi haline geldi. Uzun yıllar İtalya’da yaşayan ve ana dili gibi İtalyanca konuşan, Da Mario, Papermoon ve GQ gibi ünlü yeme, içme ve eğlence adreslerinde işletmecilik yapan mekan gurusu Usta’nın yeteneği ve başarısıyla La Mia Luce, Türkiye’de yıldızı parlayan sayılı restoranlardan biri haline geldi.

La Mia Luce’ye özel ev yapımı makarnalar
Atmosferi, işletme anlayışı ve hizmet kalitesiyle konuklarını mekana adım atar atmaz İtalya’da hissettirmeyi başaran La Mia Luce, kalp atışlarınızı hızlandıran bir buluşma noktası. Mekana adım atar atmaz tempolu şehir yaşantısından uzaklaşıp İtalyan atmosferiyle sarmalanıyorsunuz. Taş fırında yapılan pizzaları ve ev yapımı makarnalarının şiddetle tavsiye edildiği La Mia Luce, kış bahçesiyle de farklı alternatifler sunuyor. Vale hizmetinin de bulunduğu mekan, modernist, sofistike, zarif ve dingin dekorasyon anlayışıyla konuklarını karşılıyor.

Zengin menü ve Fine Dining anlayışı
Zengin menüsü, kusursuz servisi ve şehrin göbeğinde kolay ulaşılabilir lokasyonuyla Fine Dining anlayışı kapsamında İtalyan menüsüyle servis sunan La Mia Luce, modernist unsurları İtalyan bakış açısıyla yorumlayarak seçkin bir stille konuklarını buluşturuyor. Usta ellerin özenle hazırladığı sihirli tatların, geleneksel ve yenilikçi lezzetlerle birleşerek sunulduğu La Mia Luce, yeni müdavimlerini bekliyor. Adres: Plaj Yolu Sok. B Blok No:18 Suadiye-Kadıköy, İstanbul Tel: 0216 464 17 77