Mekanlardan
Posted in

Ranchero’dan yaza özel düşük kalorili salatalar

Ranchero’nun et, tavuk, deniz mahsulleri ya da sadece mevsim yeşillikleri ve özel soslarla hazırlanan “kalorisi düşük, hazzı büyük” salataları, damak tadından taviz vermeden formunu korumak isteyenler için, yazın favori lezzetleri arasına girmeye aday…

İstanbul’un Meksikalısı, formunu korumak isteyen müdavimleri için mevsim sebzeleri ile hazırlanan zengin bir sala mönüsü sunuyor. Patentli sosla tatlandırılan ve mekana özgü bir lezzet olan Ranchero Salad, sadece yeşilliklerden oluşan vejetaryen salata Mexican Cesar Salad, karidesli lezzet şöleni Ensalada Con Camarones ve mısır veya buğday unundan hazırlanan tacolar içinde servis edilen Taco Salad, Ranchero’nun favorileri arasında yer alıyor.

İstanbulluları binlerce yıllık Meksika mutfağının gerçek lezzetleriyle tanıştıran Ranchero, taze mevsim sebzeleri, özel garnitürler ve patentli soslarla hazırlanan salata mönüleriyle yaza iddalı giriyor. Mekanın, hem sunumu hem de reçetesiyle Latin esintileri taşıyan egzotik salataları, telaffuzu zor isimlere sahip olsa da özellikle öğle ya da akşam öğünlerinde düşük kalorili lezzet arayanlar için, mutlaka denenmesi gereken tatlar arasında yer alıyor.

Meksikalı&Türk bir aile tarafından işletilen Ranchero’nun Türk damak tadına uygun zengin bir salata mönüsü bulunuyor. İsimleri kadar içindekilerle de özel olan Ranchero salataları, ana yemeklerin yanına eşlik edebildiği gibi, tek başına da oldukça doyurucu olabiliyor. Taze mevsim yeşilliklerinin, deniz mahsülleri, dana eti veya tavuk gibi garnitürler ve patentli soslarla harmanlandığı bu özel tatlar, salata severlerin mönüsünde ilk sırada yer alacak.