FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Palamut lezzetini Borsa farkı ile deneyin

Klasik Türk ve Osmanlı mutfağı ile Anadolu’nun yöresel mutfaklarından sentezlenen en seçkin yemekleri, uzun yıllardır değişmeyen kalite çizgisi ile sunan Borsa Restaurantları‘nda, Ekim ayı boyunca palamut balığı şöleni yaşanacak.

Balık mevsiminin başladığının göstergesi olan ‘Palamut Balığı’, spesiyal olarak tüm Borsa Restaurant’larında sunuluyor. Tava veya ızgara olarak, ızgara mevsim sebzeleri ve kırmızı soğan halkaları ile sunulan palamutun, Borsa’larda spesiyal olarak sunulan en cazip ve lezzetli hali olan balıkçı usulü palamut yahnisi, balık severleri bekliyor. Takoz kesim ile hazırlanan palamut, piyaz doğranmış soğan, yeşil sivribiber, domates dilimleri ve haşlanmış patates ile lezzetlendirilerek pişiriliyor ve yahni olarak Borsa Restaurant misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

Taze roka ve cherry domates salatası eşliğinde, birbirinden leziz pişirme şekilleri ile sunulan palamut balığını denemek isteyenler; İstanbul’un üç ayrı noktasında hizmet veren Borsa’nın; Boğaziçi Borsa, Kandili Borsa ve İstinye Borsa şubelerine uğrayabilir.