Mekanlardan
Posted in

Nişantaşı’nda samimiyet ve lezzet: Salomanje

Kaliteli ortamı, hoş ambiyansı ve renkli dekorasyonuyla Salomanje, sizlere günün her saatinde farklı bir keyif sunuyor…

İstanbul’un en popüler semti Nişantaşı’nda yer alan Salomanje, ev sıcaklığını yansıtan dekorasyonuyla, samimi ve rahat bir mekan olarak tasarlandı. Rahat kanepe ve koltukların, kalabalık gruplar için uzun yemek masalarının, kış keyfi için şömine köşesinin bulunduğu Salomanje’de aynı zamanda küçük bir cennet olan arka bahçe, gününüze keyif katıyor. Bahçenin rahat dekorasyonuyla gürültüden uzak, yeşillikler içinde dilediğiniz kadar kafa dinleyebilir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İşe gitmeden önce veya iş dönüşü, eğlence öncesi- sonrası, alışveriş arası soluklanmak istediğinizde Salomanje’nin lezzetle sağlığı birleştirdiği zengin içerikli menülerinden tercihinizi yapabilirsiniz. Türk ve Dünya mutfağını harmanlayarak, misafirlerine özenle oluşturulmuş bir menü sunan Salomanje, size günün her saatini keyif ve lezzet ile değerlendirme imkanı sunuyor.

Lezzet düşkünlerine hitap eden mekanın en gözde yemekleri arasında; çentik kebabı, pazı sarma ve ızgara bonfile yer alıyor. Bol seçenekli atıştırmalıklar, birbirinden güzel ev yemekleri, hafif ve lezzetli öğle menüleri, salataları ve nefis makarnalarıyla Salomanje sizleri bekliyor.

İstanbul’un sevilen mekânlarından biri olan Salomanje, ilk günden itibaren sohbetin, keyfin ve eğlencenin adresi olmaya devam ediyor.