Mekanlardan
Posted in

Kişiye özel tatlı ile Pastel İstanbul’da tanışın

Posted in

‘Kişiye Özel Tatlı” sloganıyla 2012 yılında Bebek Sahil’de kapılarını açan Pastel İstanbul, sıra dışı lezzet arayanların adresi olmaya devam ediyor. Taze kahve kokusunun eşlik ettiği özel tatlar, mükemmel bir sunumla Pastel İstanbul’da sizi bekliyor.

Pastel İstanbul, müşterilerine geniş masaları, şık bardakları ve kumaş peçeteleri ile kendilerini şımartma imkanı sunuyor. Günlük hazırlanan ve hiçbir katkı maddesi kullanmadan yapılan tatlıları, özel hazırlanan kahveleriyle Pastel İstanbul tatlı yemeği eşsiz bir deneyim haline getiriyor.

Pastel İstanbul’un her gün taze hazırlanan çilekli dacquoise, religious, ekler, çilekli makaron, havuçlu kek, limon dom gibi geniş tatlı menüsünde ayrıca özel siparişle hazırlanan Mont Blanc, milföy ve tiramisu gibi birçok çeşit bulunuyor.

Farklı kahvaltı ve öğlen menüsü lezzeti arayanların yeni durağı Pastel İstanbul
Kahvaltıyı gerçek bir keyfe dönüştüren menüde Eggs Benedict, Eggs Florentine, kruvasan ve Croque Monsieur ve Madame gibi lezzetlere yer veren Pastel İstanbul, aynı zamanda özel hazırladığı öğlen menüsünde sandviçler ve el yapımı makarna çeşitleriyle tam anlamıyla bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Pastel İstanbul ayrıca; düğün, davet, baby shower ve doğum günü gibi özel günlerde de özel siparişle muhteşem tasarımları lezzete dönüştürüyor.

Ekmekten, kurabiyeye, pastadan çikolatalı ürünlere birçok çeşitle, tat ve sunum olarak seçkin bir konsepte sahip olan Pastel İstanbul, pazartesi günleri hariç haftanın her günü 8:30 ile 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Adres: Cevdet Paşa Cad. No:123 D:1, Bebek-Beşiktaş, İstanbul Tel:0212 265 0144