FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Kaşıbeyaz Bosphorus’tan 3 nefis tat

Kebabın marka ismi Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, sunduğu birbirinden özel geleneksel tatlılarla lezzet şöleni yaşatıyor. Güneydoğu mutfağının üç özel lezzeti katmer, künefe ve baklava, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da ağzınızı tatlandıracak.

Boğazda yemek kültürüne yeni bir alternatif kazandıran Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, birbirinden farklı kebap lezzetlerinin yanı sıra geleneksel tatlılarıyla da adından söz ettiriyor. Güneydoğu mutfağının en özel tatlıları katmer, künefe ve baklava, Kaşıbeyaz ustalarının marifetli ellerinde yeniden yorumlanıyor.

Bir Kaşıbeyaz klasiği: Baklava
Malzemelerinin Antep’ten özel olarak getirildiği ve Güneydoğu mutfağının klasikleşmiş tatlılarından biri olan baklava, Kaşıbeyaz’ın müşterilerine özel üretiliyor. 2001 yılından beri İstanbullulara gerçek baklava lezzetini sunan Kaşıbeyaz’da, fıstıklı, cevizli ve havuç dilim baklava çeşitleri bulunuyor. Ustaların el marifetiyle açtığı incecik yufkaların arasına konulan bol fıstık ve cevizle zenginleştirilen baklava, hafif tadıyla da beğeni kazanıyor.

Fıstığın en bol hali: Katmer
Antep mutfağının en özel lezzetlerinden biri olan ve Anteplilerin sabahları dahi yediği katmeri İstanbullular da artık Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’da tadabiliyor. Antep fıstığının ve kaymağın buluştuğu bu tatlıda, yufkanın arasına bol miktarda Antep fıstığı ve kaymak konuluyor. Sıcak olarak ve isteğe bağlı olarak dondurmayla servis ediliyor.

Kebabın tamamlayıcısı: Künefe
Kebap kültürünün vazgeçilmez unsuru künefe ise Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus’un en çok tercih edilen tatlılılarının başında geliyor. Tuzsuz peynir ve kadayıfla yapılan bu klasik tatlı herkesin favorisi.