FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

İtalyan lezzetleri şimdi Suada Mezzaluna’da

Şehrin keşmekeşinden uzak, göz alıcı İstanbul manzarası ve esen Boğaz havasıyla Mezzaluna Suada, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez mekânı olmaya aday.

Boğaz’ın eşsiz güzelliğine kattığı leziz İtalyan menüsüyle keyifli anlara ev sahipliği yapan Mezzaluna Suada, sıcak günlerde, boğaz esintisinde lezzetli yemek isteyen misafirlerini bekliyor. Avrupa ve Asya’nın buluşma noktası olan Suada’da İtalyan rüzgârı estiren Mezzaluna, yaza özel serin kokteylleri ve gerçek İtalyan lezzetleriyle tatil havasını şehre taşıyor.

İtalyan şef Carmine Antonio Lombardi’nin sihirli dokunuşlarıyla hazırlanan Mezzaluna Suada’nın menüsünde Parmigiana di Melanzane (domates soslu fırınlanmış patlıcan dilimleri, eritilmiş parmesan ve mozzarella peynirli), Risotto ai Funghi Porcini (porçini mantarlı risotto) ve Stracetti di Filetto (parmesan peyniri ile gratine edilmiş rokalı ince bonfile dilimleri) gibi İtalyan lezzetleri en çok tercih edilenler arasında dikkat çekiyor.

Mezzaluna Suada’da Akdeniz lezzetleriyle başlayan lezzet şöleni, denizden gelen tatların İtalyan mutfağıyla buluşmasıyla devam ediyor. Insalata Mare, Linguine Con Gamberi E Calamari, Risotto Di Mare, Trancio Di Salmone ve Pizza Mediterranea yemeklerde deniz mahsullerinden vazgeçemeyenler için menüde yer alıyor.

Öğünlerini İtalyan mutfağının vazgeçilmez tatlılarıyla sonlandırmak ve kokteyllerle serinlemek isteyenler Mezzaluna’nın benzersiz menüsünde istedikleri lezzetleri keşfedebilir.