FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

İstanbul’un yeni İtalyanı: La Scarpetta

Posted in

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki lezzet severlerin de vazgeçemediği yegane mutfak olan İtalyan mutfağı, yeni bir temsilciye kavuştu!

La Scarpetta Etiler2Özellikle İstanbul’da hızla büyüyen yeme içme alanında ileriye dönük projeleri olan KBO Group’un ilk yatırımı olan La Scarpetta’nın mutfağı ise Torinolu 2 İtalyan şefe emanet. İtalyan mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsü, zengin sarap kavı ve şehrin merkezindeki sürpriz arka bahçe konumu ile La Scarpetta, misafirlerine lezzet dolu bir deneyimin kapılarını açıyor.

Etiler’de İtalyan mutfağı konseptiyle açılan La Scarpetta, sadece menüsüyle değil, sunduğu ortamdan servisine, restorandaki her detayla farklı bir İtalyan tecrübesi vadediyor. Mutfaktaki İtalyan şeflerinden yönetim kadrosuna kadar tecrübeli bir ekibin ürünü olan La Scarpetta, yeme içme sektöründe ileriye dönük yatırımlar planlayan KBO Group’un ilk restoran projesi olarak hayata geçti.

İsmini İtalyanca’da ayakkabı anlamına gelen Scarpa’dan türetilmiş ve halk arasında ‘yemeğin suyunu çekmesi ve lezzetlenmesi için tabağa atılıp en son yenen lokma’ anlamında kullanılan La Scarpetta’dan alan mekan, Etiler’de kargaşadan uzak bir arka bahçede, sadece akşam yemeklerinde değil öğlen yemeklerinde de iyi yemek ve kaliteli şarap isteyenlerin ilk tercihlerinden olma iddiasında. Özellikle iş yemekleri ve toplantılar için izole masa seçenekleri de sunan La Scarpetta; dileyenlerin şarküteri menüsünden istedikleri ürünleri, istedikleri miktarda seçebildikleri geniş şarküteri reyonuyla İtalyan lezzetlerini sevenlerin evlerine de giriyor.

Tüm Ürünler Mevsiminde Tüketiliyor
La Scarpetta Etiler3Mevsiminde yetişmeyen hiçbir ürün ve konserve, kurutulmuş ve dondurulmuş bir malzemelerin kullanılmadığı La Scarpetta’nın menüsünde mekanın da en dikkat çekici noktalarından birine konuşlanmış, yüzde 100 odunla çalışan pizza fırınından çıkan enfes pizza seçenekleri dikkat çekiyor. La Scarpetta’nın menüsünün öne çıkan lezzetleri arasında; Deniz Tarağı, Bonfile ve Trüf Mantarlı Pizza La Scarpetta, Dana Yahni Dolgulu Agnolotti, Deniz Levrekli Ravioli, Mantarlı Risotto, ana yemek olarak Ossobuco ve Deniz Levreği, tatlı olarak ise ev yapımı sorbet ve bonet yer alıyor.
Oldukça genç ve eğitimli bir mutfak ekibine sahip olan La Scarpetta, mekanın açık alanında yer alan ‘taze baharat bahçesi’ ile konuklarını şehrin göbeğinde sakin, huzurlu bir arka bahçe ortamında ağırlıyor. Adres: Dilhayat Sok. No:16 Etiler-Beşiktaş Tel: 0212 263 53 53 Web: www.lascarpetta.com.tr

+90 212 263 53 53