FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

İstanbul’da bir Egeli: Roka Pera

Ege mutfağının gizli kalmış doğal lezzetlerini, özgün mekan tasarımıyla İstanbullularla buluşturan Roka Pera yeni sezonunu Beyoğlu Asmalımescit’teki adresinde açtı.

Alaçatı’nın gözde mekanlarından Roka Bahçe’nin sezonu kapatmasının ardından kış ve bahar sezonu boyunca faaliyet gösterecek olan Roka Pera, Ege’ye has tüm tatları, en doğal halleriyle misafirlerine sunacak.

İzmir’in Tire ilçesinden temin ettiği malzemelerin yanı sıra deniz ürünleri ve özgün Boşnak yemekleriyle zenginleştirdiği menüsüyle dikkat çeken Roka Pera, İstanbul’da Ege mutfağının özlemini çekenlere 15 Haziran 2015 tarihine kadar hizmet verecek.

Ege lezzetlerini en rafine haliyle keşfedilmesini sağlayan Roka Pera, Ege lezzetleri tadım tabağı, cevizli kırmızı pancar salsalı deniz börülcesi, tahinli ve taze naneli patlıcan ezmesi, çitlembik, cibes ve hardal otundan oluşan Ege otları, naneli ve enginarlı taze kuşkonmaz, vişneli zeytinyağlı yaprak sarma, güveçte Tire köfte ve kağıtta isli kurutulmuş Boşnak eti gibi soğuk ve sıcak başlangıçların yanı sıra ana yemek çeşitleri ve tatlı alternatifleriyle konuklarını ağırlayacak.

Tel: 0212 245 88 17 Adres: Asmalımescit Mah. Meşrutiyet Cad. No:70 Beyoğlu