Mekanlardan
Posted in

Gourmet Burger Kitchen’dan yepyeni bir uygulama

Gourmet Burger Kitchen‘dan yepyeni uygulama: Hamburger tutkunları GBK‘da her ay farklı bir lezzetle buluşacak. Hamburger keyfinin bir numaralı adresi GBK bu aydan itibaren “ayın burgeri” uygulamasını başlatıyor. Bu yeni uygulamayla, GBK tutkunları her ay yeni bir burgerle tanışacak.

Hamburger sevenlerin uğrak adresi Gourmet Burger Kitchen, yeni başlattığı uygulamayla misafirlerine aylık lezzetler sunuyor. Her ay yeni bir ürünün hamburger tutkunlarıyla buluşacağı “ayın burgeri” uygulaması bu ay başlıyor. Uygulamayla her ay farklı, lezzetli ve hesaplı bir burger çeşidinin GBK misafirleriyle buluşturulması amaçlanırken, bir ay boyunca satışta kalacak olan “ayın burgeri” GBK’nın sabit menüsüne de hesaplı ve leziz bir seçenek yaratacak.

İlk “ayın burgeri” Taxi Driver
Başlattığı bu yeni uygulamayla zengin menüsünün yanında farklı lezzet seçenekleri yaratmayı amaçlayan GBK, bu ayın burgeri olarak yepyeni bir ürünü hamburger sevenlerle buluşturuyor. Ekim’de “ayın burgeri” olan Taxi Driver, GBK’nın hamburger tutkunlarına yeni sürprizi. Brioche ekmek arasında cajun relish, yeşillik, domates, kızarmış çıtır soğan halkaları, Amerikan cheddar peyniri, turşu, Gönen dana eti ve smoked chili mayonezden oluşan Taxi Driver hamburger tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya aday.

Gourmet Burger Kitchen yepyeni ve tadı damakta kalan ürünlerini her ay hamburger tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.