Mekanlardan
Posted in

GINA’dan leziz Aperi-Snack menü

Kanyon içerisinde hizmet veren GINA, akşamüstü sohbetlerini daha da keyifli hale getirecek yeni bir menü hazırladı. Her gün 16.30 – 18.30 saatleri arasında servis edilen “Aperi-Snack” menüsü birbirinden leziz İtalyan aperatiflerini deneyimleme imkânı sunuyor.

Alışveriş yorgunluğunu İtalyan lezzetlerine doğru yolculuğa çıkararak unutturan GINA, rengârenk kokteyllerini, soğuk ve sıcak aperatifleriyle buluşturuyor. İtalyan mutfağının vazgeçilmezlerinden “Izgara Sebze ve Zeytinli Bruschetta”nın yanı sıra “Karamelize Soğanlı Focaccia” ve “Füme Somon ve Kornişon Turşu” menünün öne çıkan soğuk aperatiflerinden sadece birkaçı.

“Mini pizza”nın yanı sıra sıcak aperatiflerden “Zeytin Kroket” ve “Mozzarella ve Domates Soslu Mini Calzone” ise akşamüstü saatlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeye aday. Farklı tatları bir araya getiren kokteylleri tercih eden misafirlere “Aperitivo” tabağı ise GINA’nın ikramı olarak sunuluyor.

Ferah ve şık atmosferiyle günün her anını keyfe dönüştüren GINA, “Aperi-Snack” menüsünü yıl sonuna kadar her gün 16:30-18:30 saatleri arasında misafirlerine sunacak.