FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Damak tadı ve eğlence bir arada: The Agency

Lezzetli bir öğlen yemeği, iş çıkışı şarap ve küçük atıştırmalıklarla eğlenceli saatler yaşamak isteyenlerin tercihi The Agency…

Konsepti ve dünya mutfağından özel tatları ile yeme içme sektörüne farklı bir soluk kazandıran ‘The Agency’ İstanbul’un popüler yaşam merkezi olan Levent’te, İş Kuleleri’nin girişinde bulunuyor. İstanbul’un tüm renklerini, enerjisini, keyfini bir arada bulabileceğiniz bu özel mekân, bulunduğu konum itibariyle, öğle saatlerinde iş ve alışveriş temponuza eşlik edebilecek hafif ama seçkin alternatifleri bir arada bulmanıza imkân tanıyor.

Keyifli bir yemekle başlayan akşamlar, saatler ilerledikçe yerini müzik eşliğinde daha eğlenceli geçirilen dakikalara bırakıyor. Kaliteli şaraplar, kadeh şampanya, havyar sunumları ile misafirlerine her daim keyifli anlar vaat ediyor. The Agency’de ana konseptti dünya mutfağı lezzetleri oluşturuyor. Özel malzemelerle yapılan Yufkada Karides, steak tartare, füme et ve kestaneli tagliatelle, kabak & karides risotto, dana kaburga, yoğurtlu kebap mekanın en iddialı yemekleri arasında yer alıyor. Bu leziz yemeklere ise; Fransız, İtalyan, Arjantin, Güney Afrika ve Avustralya şaraplarının yanı sıra Türk şarapları eşlik ediyor.

Kaliteli yemek ve seçkin müziğin tek adresi The Agency!
Dünyaca ünlü şarkıcıların, parçalarıyla günün her saatinde size ve ruh halinize iyi gelecek bir play list’e sahip olan The Agency içinde bulunduğunuz her dakikayı kaliteli ve keyifli bir hale dönüştürüyor.

Şık ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Wine& Dine konseptli The Agency keyifli bir yemekle başlayan akşamları özellikle Cuma-Cumartesi dönüşümlü çıkan sanatçılar Barbaros, Şelale Sam, Selen Servi, Six Pack, ve Dilan Çıtak’ın canlı müzik performansları, chill house müzik seçenekleriyle daha eğlenceli bir hale getiriyor.