Mekanlardan
Posted in

Cipriani yeni tatlarıyla Bodrum Palmarina’da

Birbirinden ünlü İtalyan tatlarının yaratıcısı olan Cipriani, yaz için özel hazırlanan lezzetleri ile İstanbul’un ardından şimdi de Palmarina Bodrum’da “Yaza Merhaba” diyor!

New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, Ibiza, Moskova, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik ve Londra’nın ardından The Istanbul EDITION Hotel’de hizmet veren Cipriani, Bodrum Palmarina’da açılıyor!

Üçüncü nesil Cipriani ailesi tarafından yönetilen restoranlar zinciri yalın ve klasik tarzını yıllardır koruyabilen ender restoranlardan biri olarak kabul ediliyor. Dünyanın en iyi İtalyan restoranları arasında gösterilen Cipriani, değişmez kalitesini ve eşsiz lezzetlerini misafirleriyle buluşturuyor.

Babalar Günü’nü Cipriani’de Kutlayın!
İster İstanbul’da olun, ister Bodrum’da… Babalar Günü’nde keyifli bir kutlama yemeği için Cipriani rezervasyonunuzu mutlaka yaptırın! Cipriani, Babalar Günü için hazırladığı sürprizleriyle unutulmaz bir akşam yemeği vadediyor. Değişmeyen kalitesi, mükemmel servisi, eşsiz lezzetleri ve özel içkileriyle konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Cipriani’de şeftali püresiyle köpüklü İtalyan şarabının karışımından oluşan ve restoranın en özel içkileri arasında yer alan ‘Bellini’ kokteyli mutlaka denemelisiniz.

Tadı Damaklardan Gitmeyecek Yaz Lezzetleri
Yemek yapmanın, sunmanın ve yemenin bir keyif olarak kabul edildiği İtalya’nın en özel tatlarını Türkiye’ye getiren Cipriani’nin özel sunumlarla servis ettiği A La Minute Ice Cream ve Domates Soslu Midye lezzetlerini mutlaka deneyin.

Dondurucuda bekletilmeden özel dondurma makinesinde yapılan ve yine özel buzlu kasesinde fındık ve çikolata sosu ile servis edilen A La Minute Ice Cream sıcak günlerde hem lezzetli, hem hafif hem de serin bir seçenek sunuyor.

Beyaz şarabın dingin lezzetinde marine edilen Domates Soslu Midye’ye sarımsak, maydonoz ve kuruton ekmekler eşlik ediyor. Hafif ama lezzetli yemek yemeyi tercih edenlerin mutlaka denemesi gereken bir seçenek olan bu yeni lezzet, yaz menüsünün vazgeçilmezi olmaya aday.

Comments are closed.