FREE WORLDWIDE SHIPPING OVER $100

LAST CALL: LOWEST PRICE GUARANTEE 50% OFF. EXPLORE

Mekanlardan
Posted in

Aqua’dan kışa özel set menüsü

Four Seasons Bosphorus’un şık restoranı Aqua, İtalyan mutfağından seçme lezzetlerle günün ritmine ayak uyduran servisi ve sunduğu avantajlarla öğle yemeklerini keyfe dönüştüren menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta konumlanan, Executive Şef Sebastiano Spriveri ve ekibinin yönetimindeki AQUA’da Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan öğle yemeği menüsü güne neşe katıyor. Yeni menü ile misafirler alternatifler arasından dilediğini seçerek ister 2 aşamalı ister 3 aşamalı olarak leziz İtalyan tatlarının keyfine varabiliyor.

Four Seasons Hotel Bosphorus’un şehir merkezindeki cazip konumuyla, iş yemekleri için ideal bir mekân sunan Aqua’nın başlangıçları arasında; sote ahtapottan taze baharat salatasına, Ricotta peyniri ile doldurulmuş kabak çiçeği dolmasından, İtalya’ya özgü mozarella ve permasanın buluştuğu Konfit Ton Balığına dek pek çok lezzet menüde yerini alıyor. Çorba ve makarna çeşitleri arasında ise barbunya fasulyesi çorbası ve ağır ateşte pişmiş etle doldurulmuş Ravioli öne çıkan lezzetler arasında. 4 farklı ana yemek çeşidiyle misafirlerine kırmızı ve beyaz et şöleni sunan menüde, Dana Escalope, 30 Gün Dinlendirilmiş Dana Biftek, Izgara Kırmızı Ton Balığı ve Karışık Izgara Balık başrolde yer alıyor.Yemeğin ardından servis edilen çay ve kahveye ise Yalı Lounge tatlı vitrininden seçme lezzetler eşlik ediyor.